Како да го решите вечниoт проблем со Кандидата ?

Неправилна исхрана која е богата со шеќер и производи од бело брашно, како и прекумерната употреба на антибиотици придонесува за раст на кандидата, така што телото мора да  троши повеќе енергија за да се одбрани од габите. Како резултат на тоа се јавува хроничниот замор, а многу експерти сметаат дека кандидата за разлика од вообичаените проблеми може да предизвика и алергии, артритис, па дури и рак.

super-3-kandida

 

prodazni-mesta-nature-essential1