Имаш мака со зглобовите, а болките никако да се намалат…

Проблемот со зглобовите и нивното потхранување никој не го разбира сериозно. Сите се грижат за коските пијат калциум, магнезиум, но тоа е храна за коските, а за зглобовите не се користи никакво потхранување.

Вашата подвижност се намалува, одите на бањи, на физикална терапија, пиете лекови за болка и нема подобрување. Трајното оштетување на зглобовите може да ве доведе до операциона сала.

Како годините поминуваат зглобовите веќе не се како порано. Нашето тело престанува да ја регенерира ‘рскавицата од кога коските ќе престаната да растат, тоа е во тинејџерските години.

Со оштетување на ‘рскавицата доаѓа од прекумерно оптеретување на зглобовите.

‘Рскавицата е најоптеретениот дел од телото и не се регенерира сама од себе и тоа претставува голем проблем.

Како старееме работите може да одат само на полошо доколку не превземеме ништо, а последиците можат да бидат фатални… деформација и воспаление на зглобовите, оштетување на коските, лигаментите, тетивите, а на болката нема да има крај.

Еве што можеш да превземеш:

Бидејќи нашето тело после одредна возраст не може да ја регенерира ‘рскавицата во зглобовите треба да редовно да ја храниме и негуваме со земање додатоци за исхрана.

Dr.Viton MOVENS е формула за комплетна регенерација на зглобовите која во себе ги содржи наjблаготворните и најефикасни состојки во идеален размер и тоа:

• Глукозамин
• Хондроитин
• Kолаген
• Хијалуронска киселина,
• МСМ
• Витамин Ц и витамин Д3

Пробај уште денес!

Направи брза онлајн нарачка на Dr. Viton MOVENS таблети:
https://alfalab.mk/proizvodi/movens/

Dr. Viton MOVENS таблетите можете да ги набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Тинекс, во Супер Тинекс маркетите и во сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)