Графити мебел во Вашиот дом (ФОТО)

Разиграјте го Вашиот дом со само едно уникатно и колоритно парче мебел. Графити мебелот на Дудмен нека биде само инспирација како стариот фиокар може да биде Вашето ново омилено парче мебел во Вашиот дом.
Малку креативност и сплотување со уметноста и резултатот ќе биде воодушевувачки.

graffitied-furniture-dudeman-1

graffitied-furniture-dudeman-2

graffitied-furniture-dudeman-3

graffitied-furniture-dudeman-4

graffitied-furniture-dudeman-6