Најдобрата програма од Џулијан Мајклс за неодоливо тело

Со помош на различните методи за слабеење, употребувајќи фитнес вежби, јога, пилатес и кикбокс, Џулијан е на самиот врв на најбараните лични тренери.

Позната е по агресивниот начин на работа, кој пак бара повеќе труд но затоа резултатот е загарантиран.

Ви препорачуваме да започнете со вежбите од следново видео, таа ќе ве води, а вие следете ја.  Околностите се на ваша страна, зашто можете да вежбате дома, пред екранот. Наоружете се само со добра волја и – напред!