Додека си СЕДИШ ДОМА, намали ја напнатоста и ОПУШТИ СЕ со Dr. Viton MAGNEZAN C!

Нема кој не слушнал за СЕДИ ДОМА! Деновиве повеќето од нас, соработуваме и си седиме дома, и наоѓаме различни начини за занимација и релаксација, но на крајот од денот се што чувствуваме се згрчени мускули, напнатост, стрес…и како што поминуваат деновите, остануваме да седиме се подоцна и подоцна во ноќта, и се потешко заспиваме.

Некои од нас се буквално залепени до телевизорот, кој секојдневно многу успешно ни влева се поголем страв, и без да сакаме стануваме анксиозни и со се поголемо ниво на стрес.

Некои безуспешно се обидуваат да си го вратат мирот, слушајќи музика,но за жал и дури и омилената радио станица успева да внесе немир, и по милион пати повторувајќи ги информации за Корона.

Оние што не сакаат да губат време, и во се наоѓаат нешто добро, најамбициозно се зафаќаат со реновирање на својот дом…и кога ќе се преморат завршуваат со затегнатост во различни делови на телото, па дури и грчеви.

Денот е долг, ретко кој знае за доста, меракот е голем…сето тоа е оправдано, но како да си помогнеме?

Добрата вест е што има помош за сите нас, и се што е иритирано, затегнато, згрчено…без оглед дали е дел од телото или е расположението, успешно може да се опушти со употреба на Dr. Viton Magnezan C!

Dr. Viton Magnezan C е додаток во исхраната кој го содржи најрелаксирачкиот минерал на светот, Магнезиум во комбинација со Витамин Ц!

Магнезиумот е минерал кој секојдневно ми е потребен на нашето тело, тој е вклучен постојано во повеќе од 300 ензимски реакции, кои се одвиваат во сите клетки во нашето тело. Потребен е за нормална функција на целиот организам, а најмногу им е потребен на коските, мускулите, нервите и на мозокот.

Предноста на Dr. Viton Magnezan C во споредба со сите слични препарати, е што доаѓа во течна форма, спакуван во кесички за директна, еднократна и најлесна употреба.

Dr. Viton Magnezan C содржи лесно абсорбирачка форма на магнезиум цитрат, што му овозможува брзо дејство. Витаминот Ц има моќно антиоксидансно дејство, и помага за зголемување на имунитетот.

Редовното внесување на доволни количини на магнезиум и витамин Ц во телото, овозможува непречено функционирање на целиот организам.

 Dr. Viton Magnezan C помага при:

  • состојби на анксиозност и зголемен стрес
  • ја отстрнува напнатоста во сите делови од телото
  • грчеви и затегнатост во мускулите
  • зголемена потреба за магнезиум
  • го намалува заморот и изнемоштеноста
  • помага за полесно заспивање

Ако сакаш да си седиш дома и да си бидеш најопуштен, и да си заспиеш без проблем тогаш уште сега пробај го Dr. Viton Magnezan C!

Dr. Viton Magnezan C  можеш да го купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

можеш да го нарачаш онлајн на https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-c/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr. Viton Magnezan C ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!