Диета со компир за прочистување на црниот дроб, намалување на тежината и целулитот

Еден од начините да си помогнете без лекови е да ја вклучите во својот режим на исхрана за прочистување на црниот дроб.

Неколку дена (2-3) се конзумираат само варени или печени компири без сол и маснотии. Ова не е полезно само за црниот дроб туку и за прочистување на целиот организам од отровите.

Ако секоја седмица го применувате овој режим  по 2 дена, за неколку месеци оние кои имаат проблем со целулитот ќе забележат дека постепено но сигурно се губи. За 6 месеци ќе нема ни трага од целулитот.