„Дезинфицирај го“ и телото не само домот! Земи си масло од Крил за да „пукаш“ од здравје!

Никогаш не е доцна да го ЗАЈАКНЕШ ИМУНИТЕТОТ! Почни уште денес! Силниот имунитет е заштитна маска и ракавици за твоето здравје. Соодветните додатоци за зајакнување на имунитетот се клучни во вакви моменти.

Маслото од Крил е на врвот на листата додатоци во исхрана за зајакнување на имунитетот бидејќи е богатство од омега 3 масни киселини (EPA и ДХА). Маслото од крил се добива од посебен тип на ракчиња – Крил кои пловат во најчистите води на Антартикот.

На твоето тело му се потребни моќните омега 3 масни киселини EPA и ДХА кои докажано го зајакнуваат имуниот систем. Како? Благодарение на нивното силно дејство врз имуната функција на организмот, точно научно кажано – делуваат на ослободување на лимфокините кои директно ги активираат клетките за одбрана на имуниот систем.

Концентрациите на ЕПА и ДХА, како и супериорната биорасположивост на овие хранливи материи во однос на другите додатоци (како рибино масло) го прават Крилотово масло најдобар извор на омега 3 масни киселини.

Овие здрави маснотии имаат смирувачки одговор на имунолошкиот систем. Тие го скротуваат воспалението во организмот, што е резултат на различни причинители како вируси, стрес, инфекции и паразити.

Со тоа, анти-инфламаторните придобивки од маслото од крил директно влијаат врз функционирањето на твоите витални органи. Подобрениот имунолошки систем значи дека можеш да очекувате не само да живееш подолго, туку да живееш подолго со повеќе здравје, виталност, ментална острина и спокојство.  

Анти-инфламаторното својства на криловото масло значи комплетна заштита за твојот имун-систем.

Зајакнувањето на имунитетот е основата на квалитетното живеење и треба да превземете акција во врска со тоа.

Благодарение на современата фармација и изборот на моќни додатоци во исхрана твоето здравје и ти со него може да се чувствуваш безбедно.

Но, за криловото масло да ги даде своите моќи до максимум потребна му е поддршка од АСТАКСАНТИН.

Природниот астаксантин која ја дава и црвената боја на ракчиња – Крил е на врвот на листа моќни антиоксидански, а во комбинација со Крилото масло се непобедливи сојузници во борбата со вирусите.

Илјада пати е помоќен од витаминот Ц, помоќен од неверојатниот витамин Е го штити телото како златен штит од слободните радикали.

Астаксантинот е неверојатно силен антиоксиданс кој го намалува оксидативниот стрес и супер брзо сe зајакнува имунитетот.

Криловото масло и Астаксантинот неможат еден без друг. Така се сигурно заштита за вашето здравје – чувар на вашиот имунитет!

Твоето здравје зависи само од тебе! Никогаш не е доцна! Направи вистински избор кој ти го нуди природата. Криловото масло со Астаксантин на Dr.Viton е меѓу првите додатоци во исхрана кои се неопходни на твоето тело, на твојот имунитет, на секоја твоја клетка…

Одбери крилово масло со астаксантин одбери Dr. Viton Krillax!

Пробај уште денес!

Направи го вистинскиот избор за твоето здравје!

Dr. Viton Krillax +Astaxanthin е достапен во аптекитe на:  Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-krillax/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот ) 

Dr.Viton Krillax може да ти го доставиме и на твојата домашна адреса со брза пошта!