Аура Кескус, малата сирена & идниот олимписки шампион (ВИДЕО)

Задолжително погледнете го видеото!
Се надеваме дека малата Аура за неколку години ќе биде и наш гости на охридскиот маратон  🙂
Уживајте како што Аура ужива во пливањето  🙂