Едно бебе, една баба – фантастични фотографии

Ваква креативна баба секој би посакал. Susan Pierce Grossman e учителка во пензија која е очигледно заљубена во својата 6 месечна внука, па од мали нозе го бои нејзиниот свет во сите бои на фантазијата. Иако Meredith е многу мала за нешто воопшто да запомни, креативната баба се надева дека нејзината внука ќе се сеќава неа токму вака. Шарено, разиграно и весело

На месечината
На месечината
Медлин
Медлин
Frozen
Frozen
Принцезата на зрно грашок
Принцезата на зрно грашок
Оревокршачка
Оревокршачка