Ако си од оние кои ЧЕСТО НАСТИНУВААТ, реагирај навреме и ЗАЈАКНИ ГО ИМУНИТЕТОТ со РЕИШИ

Од толку многу комбинации на витамини и минерали на пазарот секогаш посегни кон тоа што ти го нуди природата.

За енергија, виталност и добро здравје одбери една неверојатно моќна и здрава печурка.

Тоа е РЕИШИ, која со редовна употреба го подобрува твоето целокупно здравје и делува на активно зајакнување и одржување на здрав имун систем.

Имуниот одговор на твоето тело е особено важен во овој период, а пред нас се денови кога твојот имунитет и тело треба да се бори активно за да ја издржи оваа тешка зима.

Екстрактот од РЕИШИ печурката делува директно за белите крвни зрнца кои пак директно делуваат на зајакнување на имуниот систем на клеточно ниво.

Нејзиното моќно имуномодулаторно дејство се должи на присуството на полисахариди, диететски влакна, олигосахариди, тритерпеноиди, пептиди и протеини, феноли и минерали (цинк, бакар, јод, селен и железо), витамини и амино киселини.

Еден од богата листа на витамини која природно ги содржи самата печурка РЕИШИ е незаменливиот ВИТАМИН Д кој го има во неа во значителни количини, природно!

За тебе и твоето здравје – NATURE ESSENTIAL – РЕИШИ

NATURE ESSENTIAL – РЕИШИ можеш да ја купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

NATURE ESSENTIAL – РЕИШИ можеш да го нарачаш онлајн на: 

https://alfalab.mk/proizvodi/reisi/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
(Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )