8 спални соби со ботанички допир

Спалната соба е храмот на мирот, љубовта и одморот, а други елементи кои можат да придонесат за дополнителен мир и релаксација се прекрасните ботанички градини. На наредниве 8 фотографии ќе ве инспирираме да си направите и вие ваков домашен ботанички декор во спалната сода. Ваше мало гнездо со кислород. Уживајте!

fiddleeaf window vines-645x967 variety-645x967 unify-645x859 tropical-plants-for-bedrooms plants-for-bedrooms-with-sideboard makeover