ФОТО: Неодоливи миленичиња и бебиња во празнична атмосфера

Мачиња, бебиња, кучиња, зајчиња. Не можете, а да не се стопите кога ќе ги видите овие неверојатнифотографии инспирирани од празничната магија, со мали детали. Заспани, зачудени бебиња и мили кученца кои сакаат да се галат. Погледи кои ќе ве опијат.

10838433_745717068846630_2020427881_n 10843750_959450930749273_1082862376_n 10844093_1502887189972795_576948692_n 10844100_512701995538643_909057669_n 10848292_1560479667501129_1959580505_n 10852940_1516141641979072_350528630_n 10853043_906135272732494_2111553974_n 10860139_319323278268259_375589270_n 10865034_399772733520461_1264485529_n (1) iphonedecember 1420 The_Christmas_Baby (15) 253443a6408d9540ffd192da30df3914 916999_769389006423918_1522476849_n 929039_1443078989241196_1583152789_a 1515119_420780668066743_974820315_n 1538424_560973493987614_1316418859_a 10817912_890360557664011_1512408395_n 10831693_1521448101459370_249264841_n 10831943_679544938830477_1545643449_n