15 начини за 7 минути-трансформирајте ја омилената марама

Многу девојки ќе се согласат дека никогаш не можеме да имаме доволно забавни начини за носење на марами и шалови. Оваа зима за да ви биде топло и удобно, но, исто така, и да изгледате модерно, погледнете ги  овие 15 предлози за носење .

Лили со YouTube каналот „Lilith Moon” ви ги претставува забавните и иновативни форми, во кои ќе можете да го носете шалот, без разлика дали е широк или тесен. Сè е многу едноставно, и секоја форма може да се направи за помалку од  една минута.

Затоа земете ја вашата омилена марама или шал, и направете ја формата која најмногу ви се  допаѓа.