ЗБОГУМ АНЕМИЈА со SPIRULINA SAN SEBASTIAN

Единствено јајцата се вистински ривал на спирулината кога станува збор за ОГРОМНО количество сварливи протеини, кои се главниот материјал во структурата на црвени крвни зрнца.

Недостатокот на протеини, витамин Б12 и фолна киселина (витамин Б9) секогаш резултира со анемија. Спирулината SAN SEBASTIAN е одличен извор на истите. Плус, поради својата структура е многу лесна за апсорбирање. Редовната употреба на витамините Б6, Б12 и Е, фолната киселина, бакар и железо со СПИРУЛИНА SAN SEBASTIAN – гласно викаат:

ЗБОГУМ АНЕМИЈА!!!
Спирулината е богата со витамините Б6, Б9, Б12 и Е – кои остро се борат против анемија!

Spirulina San Sebastian може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии, Cosmo – Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчетo КУПИ ВЕДНАШ

Повелете со нарачка на 02 3218 821