За сите кафеџии: Најлудата масичка за кафе или чај која од секој агол изгледа сосема различно

Маури Новак од МН Дизајн студиото од Мелбурн ја претстави необичната креација на масичка за кафе наречена Призма.

masicka 1Од секој агол оваа Призма масичката со димензии 120x120x46 см изгледа поинаку благодарение на светлината која минува во вградените кристалчиња.

masicka 2Без разлика од која страна ќе ја погледнете не само што го менува дизајнот туку и боите исто како што призмата ја рефлектира на различен начин светлината.

masicka 3

Серијата ќе биде пуштена во продажба веќе од 15 февруари, но цената се уште не е позната.

masicka 4

masicka 6

masicka 7

masicka 8