Што носат познатите во теретана?

Што носат ѕвездите кога решаваат добро да се испотат? Ги копираме нивните диети, ги следиме нивните профили на социјалните мрежи, ја следиме нивната работа, сонуваме да изгледаме како нив, па време е да видиме како одат познатите во теретана

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Dakota Johnson
Dakota Johnson
Jessica Biel
Jessica Biel
Minka Kelly
Minka Kelly
Nikki Reed
Nikki Reed