Усни „ала“ Анџелина Џоли без пластична операција (ВИДЕО)

Станува збор за пластичниот апликатор наречен Фул-липс кој според зборовите на производителот веднаш може дури тројно да ги зголеми усните, а може да се набави за околу 700 денари.

Апликатор Фул-липс

Ако мислите дека станува збор за некакво трикче, погледнете го видеото што го промовира овој производ и гарантира усни какви што има Анџелина Џоли.

Сепак, резултатите не траат долго, не повеќе од еден час, ама можете да го искористите производот барем за добра „селфи“ фотка.