Убавината на класичниот маникир

Салон за убавина „Шмизличка“

Имајте на ум дека вашите нокти се изложени на туѓите погледи, затоа не смеете да ги занемарите. Гледајте на ноктите исто како на накитот, тие се уште еден моден додаток кој прави да изгледате модерно.

Што вклучува класичниот маникир во салон за убавина Шмизличка:
• Намакување на нокти во купка од ментол.
• Отстранување на заноктици.
• Обликување на нокти.
• Нанесување на заштитна база за нокти.
• Нанесување на лак за нокти по желба.
 Најдобро средени и убави нокти.

Закажете навреме: Салонот за убавина „Шмизличка“ е сместен во Комплексот Порта Влае (Општина Карпош – Скопје)
Закажете класичен маникир: 078 210 527

Вашите раце се првото нешто што луѓето најчесто го забележуваат, па така и тие многу зборуваат за вашиот изглед и карактер. Грижете се за нив правилно, за да имате убави раце и нокти, а одвојте и еден ден во неделата за да си направите маникир.