Чоколадна релакс масажа … најдоброто опуштање кое треба да го искусите (вкусите)

Козметичкото студио „Шмизличка“ Ви ја препорачува најдобрата релакс масажа со чоколадно масло во која ќе го опушти вашето тело и ќе го ослободи од стресот кој секојдневието го создава кај секој еден од нас. Дополнително мирисот на чоколадо кое не случајно е одбрано, ќе делува смирувачки и релаксирачки врз нервите и самата кожа, а воедно самиот мирис масажата ќе ја направи уште „послатка“.

chocolate-wrap

Од „Шмизличка“ после еден час релаксација ќе излезете насмеани и опуштени како никогаш досега.

Ballet-Shoes

Закажете навреме: Салонот за убавина „Шмизличка“ е сместен во Комплексот Порта Влае (Општина Карпош – Скопје)
Закажете ја Вашата чоколадна релакс масажа: 078 210 527