ТЕСТ: Дали е НАСТИНКА или ВИРУС!

Резултат: И двете се исти за имунитетот доколку е силен. Настинките брзо ќе поминуваат и нема да траат со денови, а вирусите нема да го загрозат твоето здравје.

Како да го положиш тестот на твојот имунитет! Продолжи да читаш…

Пред сè не треба да се плашиш само од силните вируси, бидејќи и ако само често настинуваш и со благи симптоми тоа исто значи дека имунитетот ти е многу многу многу…слаб.

Слабиот имунитет е и „слаб противник во рингот со вирусите“, па и со најлесните настинки, а тоа значи дека битката ЗА ТЕБЕ е изгубена на самиот почеток.

НЕМОЈ НИКОГАШ ДА ДОЗВОЛИШ ДА ГУБИШ КОГА Е ЗДРАВЈЕТО ВО ПРАШАЊЕ!

Ако конечно можеш да разбереш што значи силен имунитет исто така разбери и дека нема време за чекање.

Почни да работиш на зајакнување на твојот имун систем уште денес!
На твоето тело му се потребни апсолутно сите витамини, минерали, фитонутриенти, масни и амино киселини и протеини без исклучок.

Телото функционира со сите нив и не може без нив, но како сите одеднаш да ги внесете?!

Си слушнал/a за супер храна?

Секој плод од природата е храна за нашето тело и содржи одредени нутритивни вредности, но не секогаш ги содржи сите од листата.

За твоја среќа има и такви кои се дарови од природата и содржат баш се што му е потребно твојот имунитет да биде стабилен и силен.

Една од нив е и СПИРУЛИНАТА, алга која е на врвот на листата на супер храна која се користи како природен додаток во исхрана за да ги задоволи сите потреби на твоето здравје кои дневните оброци не можат да ги постигнат.

СПИРУЛИНАТА со нејзината употреба на дневно ниво го ЗАЈАКНУВА ИМУНИТЕТОТ ТРАЈНО и ДОЛГОРОЧНО.

Континуираниот силен имунитет носи и континуирано здравје и отпорност на твојот организам, па и најупорните вируси ќе поминат во најлош случај како мала настинка со таков имунитет.

ЕДИНСТВЕНАТА заштита е во ИМУНИТЕТОТ! За секоја настинка, за секој вирус, за секоја потенцијална опасност која се спрема да го нападне твојот имунитет. Со СПИРУЛИНА таа битка е изгубена, а ТИ си ПОБЕДНИКОТ!

Спирулината е најбогатиот извор на хранливи состојки со концентрација поголема од било која храна, зеленчук, овошје, семе или билка и има бројни полезности за човечкиот организам.

Пробај уште денес!

За многу краток период ќе се чувствуваш витално и енергично, а како времето поминува ќе заборавиш и кога последен пат имаш настинато.


Пробај уште денес! 
Нарачај Spirulina San Sebastian онлајн:
Продажни места:
Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.
Нарачки на телефон: (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)