Како се слабее во домашен карантин

Искористи го паметно времето поминато дома! Наместо слатки, тестенини… и наместо во маркет, денес појди до најблиската аптека и земи си природен додаток во исхрана Nature Essential – Гарсинија Камбоџа со која можеш да ослабеш и додека си дома. Деновите дома ќе поминат, маските ќе ги симнеме, а заедно со нив и килограмите!

Витко тело е здраво тело! Здравото тело е поотпорно на секој вирус! Го знаеш тоа!

Физичката активност на отворено е намалена, но тоа не значи дека треба да го запоставиш и телото и да го „натрупаш“ со вишок килограми, маснотии, а со тоа да го успориш твојот метаболизам и загрозиш твоето здравје.

ПРИРОДНО, ЗДРАВО и ДОКАЖАНО! Тајната е во хидроксицитрична киселина!

Активната состојка во Гарсинија Камбоџа е таканаречена хидроксицитрична киселина или скратена HCA.

Бројни научни студии докажаа дека HCA помага во процесот на ЗДРАВО и ТРАЈНО СЛАБЕЕЊЕ.

Ефектот на губење на тежината благодарeние на HCA може да се постигне со спречување на липогенезата – процес на формирање на маснотии.

Дополнително Nature Essential – Гарсинија Камбоџа помага да се намали твојот апетит и да го победиш чувството на емоционален глад во текот на целиот ден!

Nature Essential – Гарсинија Камбоџа за здраво слабеење и без физичка активност.

Пробај уште денес!

Направете брза онлајн нарачка – https://alfalab.mk/proizvodi/nature-essential-garcinia-cambogia/

Nature Essential – Гарсинија може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на Cosmo – Tinex, dm – дрогерии сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)