Темни подочници ! … Решение ? … Маска од леб & млеко .

Не треба магична состојка, ниту волшебница да ви ги каже магичните зборови. Ѕирнете што има во кујната, таму е тоа што ви треба.

Имате ли малку пресно млеко и леб? За некого вкусно за некого не, сепак, сите сме пробале. Сега може да ги искористите истите намирници и да направите убава маска против темните подочници.

Подготовка: 

Натопете малку леб во топло млеко и нанесете од оваа смеса околу очите.
Нека отстои дваесетина минути. Правете ја секојдневно додека не забележите подобрување.

Маската е добра и за целото лице бидејќи ја прави кожата мазна, свежа и тонизирана.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ