Dr. Viton Swiss Apple Stem Cell за мазна, изедначена, регенерирана кожа без брчки

Како што поминуваат годините, епидермалните матични клетки потребни за создавање здрава нова кожа се значително намалени и функционираат помалку ефикасно. Откритието кое се темели на истражувања на матични клетки од растенија може да ви овозможи да ја повратите контролата.

Научниците открија дека новиот екстракт добиен од матичните клетки на ретките швајцарски јаболка има огромна способност за обновување на кожата, не дозволувајќи им на брчките да се појават. Клиничките испитувања покажуваат дека оваа уникатна формула ја зголемува долговечноста на клетките на кожата, што резултира со кожа со младешки изглед, кожа која зрачи.

Dr. Viton Swiss Apple Stem Cell
Моќен спектар на богати протеини и биоактивни состојки кои го зголемуваат производството на матичните клетки. Нашиот револуционерен серум придонесува за изедначување на тонот на кожата, ги намалува брчките, стимулира производство на колаген и овозможува синтеза на еластинот за младешки изглед.

Овој природен серум нѐ само што ја регенерира кожата, туку и подарува свеж и сјаен изглед, штитејќи ја кожата од штетните УВ зраци и загадениот воздух. Им помага на клетките да изградат здраво ткиво без опасни и отровни состојки.

Ова е единствениот серум за чистење на кожата со активатори против стареење. Ако досега не е…сега направете го составен дел од секојдневната рутина за нега на вашата кожа.