Снежно бели модни погодоци

Снегот има своја убавина и многу често неговата белина е пренесена на модните писти. Овие слики можеби ќе ве инспирираат како да се облечете, а можеби и само ќе ви ги насладат очите и ќе ве натераат да воздивнете.

street-style-winter-white-01 street-style-winter-white-02 street-style-winter-white-03 street-style-winter-white-04 street-style-winter-white-05 street-style-winter-white-17 street-style-winter-white-16 street-style-winter-white-15 street-style-winter-white-14 street-style-winter-white-13 street-style-winter-white-12 street-style-winter-white-11 street-style-winter-white-10 street-style-winter-white-09 street-style-winter-white-08 street-style-winter-white-07 street-style-winter-white-06 street-style-winter-white-25 street-style-winter-white-24 street-style-winter-white-23 street-style-winter-white-22 street-style-winter-white-21 street-style-winter-white-20 street-style-winter-white-19 street-style-winter-white-18