Сите нијанси на црвениот портокал

Во екот на пустата зима кога немаме огромен избор на овошје и зеленчук, со својата крваво црвена боја, секогаш е тука црвениот портокал да ни го подобри расположението. Со својот неверојатен мирис, комбинација од сладоки горчлив вкус, еве каде сѐ можете да додадете невообичаен вкус и да ја направите зимата овошна и возбудлива.

Пита
Пита
Панакота со црвен портокал
Панакота со црвен портокал
Маргарита со црвен портокал
Маргарита со црвен портокал
Лосос со сос од црвен портокал
Лосос со сос од црвен портокал
Кроасани со црвен портокал
Кроасани со црвен портокал
Капини и црвен потрокал
Капини и црвен потрокал
(ако сте љубители) Крофни со прелив од црвен портокал
(ако сте љубители) Крофни со прелив од црвен портокал
Торта со црвен портокал
Торта со црвен портокал
Тарт
Тарт
Сангрија со црвен портокал
Сангрија со црвен портокал