Што велите за енергично и квалитетно топење масни наслаги без напор?!

Кога животот би бил видео игра, вашето поле за енергија би светело алармантно црвено?! Ниту со кран не можат да Ве поместат, а вежбањето не Ви е ниту на крај памет?! А добро знаете дека убавото тело во лето, се подготвува уште од зима!

Сите оние рестрикции во исхраната и долгите часови напорен тренинг Ви делуваат како невозможна мисија, но веќе не сакате да го гледате обемот околу стомакот како секојдневно се зголемува и расте?!

Подготвени сте да потпишете дури и пакт со ѓаволот, само да ги снема вишокот килограми без препотувања и лишење од вкусни задоволства?!

Нема потреба од тоа!

Влепете му шамар на ѓаволот, бидејќи тука е CLA на Dr. Viton!

Станува збор за конјугирана линоленска киселина (CLA) која прави една едноставна замена во организмот – масните наслаги ги менува за мускулна маса!

Dr. Viton CLA претставува конјугиран производ од линоленската киселина – есенцијална омега 6 масна кислина која има улога телото да го снабдува со енергија. CLA во суплементите потекнува од линоленската киселина која се наоѓа во сончогледовото и сафлонеровото масло, што значи дека се создава по целосно природен процес.

Конјугираната линоленска киселина влијае врз убавината и здравјето на целото тело, има силно антиокосидантно средство и го подобрува човековиот имунитет и метаболизам. Здравиот и јак имунитет резултира со енергија која ви е потребна во текот на денот.

Како делува CLA?

Dr. Viton CLA е револуционерно откритие со кое се топат вишокот килограми и масни наслаги, а на сметка на тоа се зајакнува мускулната маса! Благодарение на CLA, во организмот се покренуваат низа хемиски реакции кои предизвикуваат согорување на мастите, а согорените масти се ослободуваат во форма на енергија!

Слабеењето никогаш не било полесно! Ослободете се од вишокот масни наслаги, зголемете ја енергијата во организмот и уживајте во животот и во своето тело!

Dr. Viton CLA можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton CLA може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)