Тајното оружје на кожа што не старее

Со текот на годините, како што старееме, епидермалните матични клетки потребни за создавање здрава нова кожа се значително намалени и функционираат помалку ефикасно. Контролата врв вашата кожа може да ја вратите со серумот од матични клетки од ретките швајцарски јаболка. 

Серум од матични клетки од швајцарско јаболко на др. Витон
Нашиот револуционерен серум од др. Витон е од матични клетки на швајцарско јаболко кое содржи активни биолошки состојки кои придонесуваат за изедначување на тонот на кожата, ги намалува брчките, стимулира производство на колаген и овозможува синтеза на еластинот за младешки изглед, Овој природен серум нѐ само што ја регенерира кожата, туку и подарува свеж и сјаен изглед. Оваа моќна комбинација на богати протеини и биоактивни состојки го зголемува производството на матичните клетки и ја штити вашата кожа од штетните УВ зраци и загадениот воздух. Им помага на клетките да изградат здраво ткиво без опасни и отровни состојки. Ова е единствениот серум за чистење на кожата со активатори против стареење. Ако досега не е…сега направете го составен дел од секојдневната рутина за нега на вашата кожа.