Погледнете ги здравствените придобивки од Dr. Viton Serrapeptase

Dr. Viton Serrapeptase е супериорен протеолитички ензим со моќни природни антиинфламаторни својства. Dr. Viton Serrapeptase помага во намалување на воспалението и болката поради неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои се одговорни за болката на воспаленото ткиво.

Покрај тоа, Dr. Viton Serrapeptase одржува здрав имунолошки систем, заштитувајќи го сврзното ткиво на лигаментите и тетивите. Исто така им помага на вашите бели дробови и респираторни системи да функционираат поефикасно, придонесува за целосна благосостојба, а исто така и за здравјето на кожата при проблеми со акни, лузни и други проблеми со кожата. Здравствените придобивки од Dr. Viton Serrapeptase:

 • Го намалува воспалението;
 • Се користи против атеросклероза;
 • Помага против хронично воспаление;
 • Помага при лекување на лузни;
 • Се користи против акни;
 • Помага при повредите кои предизвикуваат траума во ткивата;
 • Болката, задржувањето на водата и отокот веќе се минато;
 • Помага при појава на цисти на градите;
 • Помага при инфекции во ушите, носот и грлото;
 • Се смета за чувар на здравјето на срцето;
 • Се користи против синузитис;
 • Третман за мозочен удар и превенција;

Dr. Viton – Serrapeptase може да купите во Еурофарм, Виола, Галениум и сите подобро снабдени аптеки.

или можете да го нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

или на телефонскиот број: (02) 3218-821
(Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот)
Достава до вашата домашна адреса