Сакате да плетете? Инспирирајте сѐ!

Плетењето веќе не е умешност само на бабите, туку е интересен допир меѓу модерното и традиционалното. За оние понетрпеливите, може да биде одлична медитација, а за останатите е вистинско инспиративно платно.

kit-tejer-bolsa-algodon-RRSS 245 344 433 532 633 833 932 1033 1144 1145 1232 SONY DSC 1428 1526