Frozen инспирација за тематска забава

Од моментот кога прв па го гледавте Frozen, сигурно исплакавте многу солзи и се смеевте истовремено, ги научивте сите песни на памет, а кај оние вистинските фанови, дури и телефонот ѕвонеше со првите ноти на Let it go.

Па, сега ако инспирирани од снеговите имате во план приредување на некоја тематска забава, има ли поубава тема од Frozen? Од декорација до храна и музика – Love is an open door!

snowflakes snowman-645x708 song-quotes-645x616 yarn-snowballs crown-645x554 donuts elsa garland2 marshmallows photobooth-645x429 printables1-645x557 rock-candy-645x928 scavenger-hunt-645x670,