Реши ја болката во мускулите и зглобовите за 5 минути

Работата ти е со седење, лошо спиеш, секојдневно ги оптоваруваш мускулите или можеби си физички поактивен, па ти се случува да истегнеш тетива или да ги напнеш мускулите?

Кремата со пчелин отров Dr.Viton – MOVENS  е твојот природен олеснувач на болки – формула дизајнирана за сите кои страдат од болка во зглобовите или мускулите,  како и за оние кои се соочуваат со спортска повреда или истегната тетива, или пак долго време работата на компјутер и имаат проблеми со зглобовите.  Dr.Viton – MOVENS  е кремата што ќе ти помогне да си ја вратиш удобноста и леснотијата на движење и функционирање што претходно си ја имал.

Основата состојка во Dr.Viton – MOVENS  кремата е пчелиниот отров (апотоксин) кој е уникатен мулти-компонентен комплекс кој содржи околу 30 биолошки активни соединенија, од кои дел, е невозможно да се синтетизираат со хемиски методи.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Пчелниот отров е уникатен повеќекомпонентен комплекс, кој содржи околу 30 биолошки активни соединенија, од кои практично е невозможно да се синтетизираат со хемиски методи. Главните компоненти се пептиди: мелитин, апамин, пептид 401, адолапин и инхибитори на протеаза.

Dr.Viton – MOVENS  кремата е формула која ја комбинира природната сила и моќ на пчелиниот отров со уште неколку природни состојки и клучни придобивки се:

  • Природно ја олеснува болката во зглобовите и мускулите
  • Има антивоспалително својство
  • Ги редуцира симптоми кај артритис, особен ефект има кај лица кои страдаат од ревматоиден артритис
  • Го намалува воспалението
  • Помага при појава на невролошка болка
  • Ја подобрува функционалноста кај лица со хронични болки

 

Истовремено, пчелиниот отров има повеќекратен ефект на телото – помага во одржување на циркулацијата на крвта во нормала, ја поддржува телесната сила и благосостојба и ја поддржува подвижноста на зглобовите.

Dr.Viton – MOVENS  кремата има својство да ја блокира експресијата на воспалителните гени кои може да предизвикаат болно отекување на ткивата кај пациенти со ревматоиден артритис.

Не чекај СТАВИ И КРАЈ НА БОЛКАТА …
Нарачај веднаш на телефонкиот број (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот.

или нарачајте онлајн: 

https://alfalab.mk/proizvodi/movens-krema/
(Достава до домашна адреса со брза пошта)

Dr. Viton – Movens кремата можеш да ja набавиш во Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на dm и во сите подобро снабдени аптеки.