Посакувате ли вакво слатко задоволство на вашата венчавка?

Го најдовте човекот, го добивте прстенот, среќни сте до плафон и сакате таа среќа да ја споделите со најблиските. Но, како и секоја идна невеста, сакате да бидете уникатна, креативна и шик. Секако, целата свадба е едно големо сликарско платно почнувајќи од местото, до венчаницата, до поканите, па така и за храната. Главното јадење и салатите ќе ги оставиме на вас, а за слаткото бифе засладете ги очите и венчавката со овие неколку фотографии. Па, се надеваме дека ве инспирираме!

pin-by-christine-martinez-on-wedding-cupcakes-pinterest 1a8b084edda4e41522efc03c7bfd61e2 1e3c36b124c58694e5a5e71106d3a5a0 3bece4346ac4accb64320a8e742b2f09 3cad9f295e21809f5ca4ae2ffd335482 5fe152d745e123167987c150590ec746 7ae98c96dd7dcb23ec91755508aeef52 7f6f02617a80a5072b10a9fb3d2e81cc 9a0474ac088c1accd6d2b278ace3db78 9b8f6782e3316b4e8f13c5b679b8d504 034f95c1c45e1fbb30a2f535321b62ec 39a980cd689e601f9815039a85ba448e 49d2890c50ec901a8974272a284f8b2b 72ebd2fb0e3f8cdeb5e7446e24cd17f0 85b063154e6e8984efc9bc739e45eba2 311bba85e18c98acc723d5afd929fadb 551d2349beaeebc4eca8199e5de936b0 588a1a0a54aa8075adf8b781a05530b7 85791e0ac5dcd47d4e98798b9add9273 01739466ccc89318878960c3ae638dea 6808049cb43a7e76e465d3c375d816b6 30972707c908bc459ec689978b082114 b038ee5b2d565da3e460929e7088f663 cdba1cb1e328bab3afc6344638ef353c e0d7039226b2b7b1bb085ea1bd55ba20 e3cfd88613612d86f3027b6babf70502 e35facdb343fdf7f2895135ceb479e74 e443d3303d774efbc6996fef463558fd e5569de57440ea99d53935693a94cad5 f7683e7ec30e47917c03617bd8d792ea f7478398c2391d641e0fe14099b1c332