Пиете зелен чај, а не слабеете… Каде грешите?!

Сите досега имаме прочитано дека зелениот чај помага во намалување на килограмите. Повеќето досега сте го пробале овој начин.

Зелениот чај ги топи килограмите, но само како екстракт, а не како обична напивка поточно како чај. Зелениот чај како билка е многу моќен но неговата концентрација како чај е многу слаба и неможе да делува на директно топење на килограмите.

Само како природен екстракт може да делува на вашата тежина и намалување на масните наслаги. Конзумирањето на зелениот чај како екстракт делува директно на намалување на топење на килограмите преку процесот на термогенеза.

Термогенезата е процес со кој вашето тело согорува калории за да ја вари храната и да произведува енергија. Зелениот чај го зајакнува овој процес со тоа што вашето тело ќе го направи поефикасно при согорување на калории и намалување на килограмите.

Термогенезата неможе да се зајакне со 2 до 3 чаши зелен чај на ден туку си внимателно дозиран екстракт од зелен чај.

Исто така и многу кои пиењето на зелениот чај им е „мачење“, а не уживање бидејќи има специфичен, а за некои и доста непријатен вкус. Но и за тоа има решение бидејќи екстрактот од зелен чај се зема како дневен додаток во исхрана и нема потреба да се мачите од пиење на чај во кој неуживате, а сепак да го добиете резултатот кој не го постигнавте со пиењето на неколку шолји зелен чај на ден.


Пробај уште денес! Зелен Чај Екстракт на NATURE ESSENTIAL

Нарачај Nature Essential Зелен Чај Екстракт онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/nature-essential-zelen-caj-ekstrakt/

Продажни места:
Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Нарачки на телефон: (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)