Овошна салата со калинка лек за вагинални инфекции…Кандида… ХПВ … ЦИН 1, ЦИН 2, ЦИН 3 …

Честопати во нашите статии ги споменуваме овошните салати како здрав избор за појадок, меѓуоброк или вечера. Постојат рецепти за многу овошни салати, а ние ќе ви презентираме една едноставна, но многу здрава овошна салата на база на калинка. Исто така со неа се надеваме дека ќе ве потикнеме да го употребувате ова овошје во исхраната бидејќи е незаменлив благодет за организамот особено помага во терапијата кај жени кои имаат вагинални инфекции, проблеми со Кандида, ХПВ вирусот…

Потребни состојки:

  • 2 калинки
  • 1 јаболко
  • 1 морков
  • 1 лимон

Подготовка:

Калинките изчистете ги и извадете ги зрната во подлабок сад. Потоа на парчиња исецкајте го јаболкото и додадете го во садот. Лимонот исцедете го врз салататата, а потоа добро промешајте. На крајот нарендајте го морковот одозгора врз салатата. Ќе добиете извонредна комбинација и вистинска “витаминска бомба”. Конзумирајте ја салатата што е можно почесто, количините не ви се ограничени, а секој залак од оваа салата е вистински благодет за организамот.

ИЗЛЕКУВАЈТЕ ЈА КАНДИДАТА & ХПВ ВИРУСОТ ЗАСЕКОГАШ !

МАГИЧНАТА ТРОЈКА ОД NATURE ESSENTIAL СУПЛЕМЕНТИ ЗА ЗАШТИТА И ЛЕКУВАЊЕ НА ЖЕНСКИТЕ ИНТИМНИ ПРОБЛЕМИ – РЕСВЕРАТРОЛШИТАКЕ & СУПЕРВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ:

* СТОП ЗА КАНДИДАТА !
* СТОП ЗА ХПВ ВИРУСОТ, ЦИН 1, ЦИН 2, ЦИН 3 !
* СТОП ЗА ЗГОЛЕМНИОТ ВАГИНАЛЕН ИСЦЕДОК (БЕЛО ПРАЊЕ)!
* СТОП ЗА ВАГИНАЛНИТЕ БАКТЕРИСКИ ИНФЕКЦИИ!
* СТОП ЗА НЕПРИЈАТНАТА ВАГИНАЛНА МИРИЗБА & ЧЕШАЊЕ … НАЈДОБРАТА ЗАШТИТА ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ Е ВО ПРАВИЛНИОТ ИЗБОР НА 100% ПРИРОДНИ СУПЛЕМЕНТИ ОД NATURE ESSENTIAL .

Совршена комбинација од 3 суплементи, 100% природни кои ќе го зајакнат вашиот имунитет, ќе го забавува растот на абнормалните клетки, ги обновува здравите клеточни станици и го штитат организмот од напади на вируси и инфекции и подобруваат имунолошкиот систем.

NATURE ESSENTIAL – SUPERVITAMINS & MINERALS  во себе ги содржи сите потребни витамини и минерали кои што се потребни како за превенција, така и за лекување на кандидијаза.

NATURE ESSENTIAL – РЕСВЕРАТРОЛ затоа што го забавува растот на абнормалните клетки и ги обновува здравите клеточни станици.

NATURE ESSENTIAL – ШИТАКЕ го штити организмот од напади на вируси и инфекции и го подобруваат имунолошкиот систем. Шитаке е најдобра застита од сите типови на канцер (превенција & дополнитела терапија). Шитакето штити Кандидата да не „напредува“ во по ризични стадиуми.

super-3-kandida

prodazni-mesta-nature-essential1