Овошна маска која ги отстранува мртвите клетки од лицето и ја враќа влажноста на кожата

Вашето лице изгледа уморно, а кожата е сува. Ова е вистинската маска за Вас.

  • Половина шоља каша од ананас
  • ¼ каша од свежа папаја
  • Половина лажица мед

Измешајте ги сите состојки. Треба да добиете хомогена смеса која ке ја нанесете на целото лице и вратот.

Оваа маска ги отстранува мртвите клетки од лицето и ја враќа влажноста на кожата.

 

A.M.