Органот што најмногу страда од вируси, го забораваат сите!

Дали знаеш дека црниот дроб е еден од органите кои најмногу страдаат од Коронавирус?

Нападнат е од две страни, од самиот вирус, но и од самата терапија за лекување на Коронавирус.

Органот се воспалува под дејство на вирусот и ја намалува својата функција, но ретко кој пациент забележува дека нешто се случува што ја прави целата состојба уште поопасна.

Забавената работа на црниот дроб подразбира забавена филтрација на смртоносните токсини кои се во пораст поради терапијата за Коронавирус.

Светската здравствена организација алармира дека бројот на луѓе заболени од хроничен хепатитис ја надминува бројката на ХИВ позитивни.

Мистериозен хепатитис се појави и меѓу децата под 10 години за кој лекарите велат дека најверојатно се должи на паднатиот имунитет под влијание на пандемијата.

Дали има начин да се заштити црниот дроб од Коронавирусот?

Има и тоа сосем природен, безбеден начин кој гарантирано делува!

Dr. Viton – Liver Detox е нова формула која служи за за регенерација, целосна заштита и темелно прочистување на црниот дроб.

На пазарот постојат многу природни додатоци наменети за поддршка на црниот дроб, но Dr. Viton – Liver Detox е единствен додаток во кој се комбинирани буквално сите признати и докажани прочистувачи на црниот дроб.

Уникатната комбинација на белиот трн, глуварчето, артичоката, шисандрата, холинот и останатите активни состојки, 13 на број, го инхибираат оксидативниот стрес поттикнат од Коронавирусот и го возобновуваат органот.

На листата лекови со кои пациентите се лекуваат од Корона се вбројува и Dr. Viton – Liver Detox како задолжителен препарат што ќе го штити црниот дроб.

Многуте лекарства делуваат разорно на црниот дроб, па тој почнува сè послабо да го филтрира токсичниот отпад од организмот, а тоа може да биде смртоносно за секој поединец.

Dr. Viton – Liver Detox е твојот единствен спас да ја поминеш Короната со здрав и функционален црн дроб.

Како да знаеш дека црниот дроб настрадал за време на Короната?

Ако после прележувањето на Коронавирусот чувствуваш екстремен умор, имаш болки во стомакот и низа други дигестивни проблеми како подуеност, дијареја и повраќање, па сè до пожолтување на кожата и очите, најверојатно твојот црн дроб е загрозен.

Преку анализа на крвта може да се провери дали вирусот и/или многубројните лекови предизвикале зголемување на нивото на ензими во црниот дроб.

Dr. Viton – Liver Detox најбрзо ќе ги доведе ензимите на посакуваното ниво, бидејќи е најмоќен по состав.

Секогаш можеш да го пиеш и превентивно, уште при самото разболување или пиење терапија, особено ако истовремено боледуваш од некоја хронична состојба како висок крвен притисок или дијабетес.

Секогаш имај го на ум црниот дроб, бидејќи тој го диктира целокупното здравје.

Не чекај ни миг, нарачај Dr. Viton – Liver Detox и спречи ги нус појавите кои доаѓаат во пакет со Коронавирусот!

Dr. Viton – Liver Detox можеш да го купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Dr. Viton – Liver Detox можеш да го нарачаш онлајн на  https://alfalab.mk/proizvodi/liver-detox/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот ) и ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта.