Неверојатна 2 годишна балерина која е подобра во танцувањето и од мама (ВИДЕО)

Толку мала, а толку талентира е оваа прекрасна мала балерина која го покажа својот талент пред американската публика и ги „украде“ фановите на нејзината мајка .

Уживајте во танцувaњето на оваа мала балерина 🙂