Победете ја несоницата и анскиозноста

Несоницата е состојба во која имате проблем да заспиете или пак, откако ќе заспиете имате тешкотии да ја задржите таа состојба. Таа може да биде третирана во домашни услови, но се зависи од стадиумот во кој се наоѓа. Сепак таа не е болест, туку е симптом и претставува проблем во врска со тоа колку многу или колку добро спиете.

Утврдено е дека генерално сите имаат проблеми со спиењето од време на време. Причините се различни и нивното влијание врз нашиот секојдневен живот зависи од фреквенцијата и интензитетот на истите. Постојат многу видови на лекарства кои можат да ви помогнат околу проблемот, но сепак тие можат да бидат скапи и да не ги дадат посакуваните резултати. Затоа, многу е важно да се најде коренот на проблемот и да се врати навиката за редовно спиење преку природни и здрави методи.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

San Sebastian Passiflora
Пасифлората припаѓа на семејството на брзорастечки винови лози кои најчесто се среќаваат низ Америка и повремено во Југоисточна Азија или Австралија. Пасифлората има долга историја на употреба во различни делови на светот за нејзините терапевтски способности. Во Европа, долго време се користи како третман за немир, анксиозност и несоница. Во Северна Америка традиционално се вари чај поради нејзините седативи и ефекти за спиењето. Бразилците традиционално ја употребуваат за лекување на астма и алергии. Пасифлората долго време се користи за подобрување на спиењето и се смета за корисно оружје во битката со несоница.

Добриот сон е клучен за квалитетен живот, затоа грижете се за вашиот сон. 

San Sebastian – Passiflora е достапен е во во аптекитe на:  Зегин, Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и во други подобро снабдени аптеки, како и во дрогериите на dm и Cosmo – Тинекс.

Можеш да го нарачаш и онлајн на https://alfalab.mk/proizvodi/passiflora/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )