„Нервозни црева“ – Синдром на иритабилен колон и како артичоката може да помогне

Синдром на иритабилно црево (IBS) попознат како „нервозни црева“ или синдром на иритабилен колон е хронично заболување кое го имаат голем број луѓе и се карактеризира со гадење, повраќање, проблеми со желудникот и болки во абдоменот.

Како да си помогнете додека докторите креваат рамена за вашиот проблем?!

Артичоката во форма на екстракт ја намалува болката во абдоменот и грчевите, надуеност, гасови, и констипација поврзана со IBS по 6 недели активно користење  Пациентите кои го употребуваат овој природен екстракт потврдиле подобрување во нивниот  квалитет на живеење по два месеци од третманот.


Направете вистински избор и нарачајте уште денес на следниов линк:
https://alfalab.mk/proizvodi/articoka/

Продажни места:

Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)