Најдобрата диета на Д-р Оз за намалување на килограмите и масните наслаги на стомакот

Др. Оз го препорачува најдобриот начин на намалување на тежината со помош на следниот пијалок. Овој пијалок на неверојатен начин ги намалува масните наслаги околу стомакот што се најтешки за елиминирање.

Потребно:

  • Сок од 1 грејпфрут
  • 2 лажици јаболков оцет
  • 1 лажичка цимет

Оваа комбинација се препорачува да се пие пред секој оброк, 3 пати на ден.