Лузни од акни… Има само едно природно решение!

Акните не се проблем само во тинејџерските денови. Акните знаат да бидат проблем и во 30тите години, па дури и во 40тите години. И кога акните ќе „заминат“ оставаат трајни лузни на нашето лице и тело.

Има само едно решение за овие лузни!

Решението е безболно, природно и докажано делува во длабинско регенерирање на лузните притоа делува на самата лузна правејќи ја помалку видлива.

Серапептазата е решението на твојот проблем!

Што е тоа?!

Серапептазата, исто така познат како serratiopeptidase или Serrato Peptidase, е протеолитичен ензим или протеаза, произведен од пријателските serratia бактерии кои живеат во цревата на свилените буби.

За свилената буба, ензимот е од суштинско значење за опстанок. Навистина, свилената буба, која треба да излезе од својот кожурец и да го заврши созревањето во молец, би била засекогаш заробена во силната свилена нишка и би умрела, доколку не постои серапептазата.

Моќните протеински растворливи/ разградувачки својства на протеолитичкиот ензим делуваат за да ги растворат протеинските молекули што ги врзуваат свилените конци на кожурката; дозволувајќи му на молецот да излезе од истата.

На истиот начин делува и на вашите лузни. Буквално ги разградува лузните благодарение на ензимската моќ, давајќи и можност на кожата да се регенерира.

Dr.Viton Serrapeptase го раствара само мртвото ткиво, оставајќи го само живото ткиво, поточно го разградува воспаленото ткиво. Оттаму, моќта на овој природен ензим во третирање на проблемите со кожата е огромна!

Вашата убавина и самодоверба нека излезе од кожурецот и нека заблеска во полн сјај благодарение на Dr.Viton Serrapeptase.

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)