Некатегоризирано

Алуминиумска фолија лек за болките во грбот, вратот, зглобовите…

Кинеската терапија за лекување со фолија се препорачува од 10-12 дена. Секој ден треба да лепите парче фолија на болното место и да ја држите цел ден или цела ноќ. Потоа направете пауза од една до две недели и по потреба повторете го третманот.