Инстант домашен лек за силните главоболки

Кога вашата глава ве мачи, згответе малку рузмарин. Рузмаринот помага да се задржат проширени крвните садови. Земете 1 лажичка рузмарин на една чаша топла вода, покријте ја и оставете ја 10 минути. Исцедете го и  ставајте во чаша три пати на ден.