Имаш брчки околу очите?! Како правилно да ги третираш…

Потребен ви е интензивен третман кој ќе биде концентриран и активно ќе делува на областа околу очите. Околу очите се појавуваат и првите брчки кои доколку не се третираат навремено ќе станат се подлабоки и повидливи.


Dr. Viton Vitamin – C Eye Mask е комплетно безбедна и нежна за кожата околу очите и овозможува на кожата постепено, но интензивно делување на Витаминот Ц со што се интензивира и производството на колаген.

Областа околу очите е посебно чувствителна, а брчките најизразени. Vitamin – C Eye Mask е комплетно безбеден и нежен третман во форма на падови за интензивно третирање на брчките околу очите.

Со овој тип третман на кожата и овозможувате постепено, но интензивно делување на Витаминот Ц со што се интензивира и производството на колаген.

Длабински ја хидрира кожата и делува во отклонување и на најситните линии околу очите. Комбинација од најмоќните антиоксиданси Витаминот Ц и Е на природен начин ја одржуваат кожата околу очите млада, свежа и блескава.

Успешно се справува со подочниците и темните кругови под очите. Витаминска магија која ќе и даде НОВ ЖИВОТ НА КОЖАТА ОКОЛУ ОЧИТЕ со што ќе го спречи предвременото стареење, а со тоа добиваме сјајна и убава кожа.

– Ќе заборавиш на брчките околу очите
– Ќе го избрише секој траг на замор од вашите очи
– Подочниците и темните кругови под очите ќе бидат минато
– Длабински ја хидрира кожата околу очите
– Ја зацврстува и тонира кожата околу очите

Витаминска магија која ќе и даде нов живот на кожата околу очите со што ќе го спречи предвременото стареење, а со тоа добиваме сјајна и убава кожа.


Dr.Viton Vitamin – C Eye Mask е најдобрата ревитализација на кожата околу очите во 5 чекори:

Начин на употреба:

Чекор бр 1:
Измијте го лицето и со тапкање исушете ја кожата.

Чекор бр2:
Извадете ги падовите од заштитното пакување.

Чекор бр 3:
Аплицирајте ги под очите.

Чекор бр 4:
Оставете ги да делуваат 15 минути.

Чекор бр 5.
Отстранете ги падовите и не ја измивајте кожата околу очите.
И по отстранувањето на падовите состојките си делуваат длабоко во кожата.

Dr. Viton Vitamin – C Eye Mask можете да ja нарачате онлајн: https://alfalab.mk/proizvodi/vitamin-c-eye/

Dr. Viton Vitamin – C Eye Mask може да ja набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)