Диета за почиста & еластична кожа…тајната диета на Ева Мендес

Новата американска диета се базира на овошје, зеленчук и риба, со што се елиминираат солта, шеќерот и кафето, а кожата се обновува & подмладува.

Новата хит диета која ја применува и актерката Ева Мендес, е најкорисна за кожата и трае само три дена. Треба да се избегнува шеќер, сол, алкохол и кафе, затоашто тие намирници ја оштетуваат кожата и предизвикуваат предвремено стареење.

Доколку тие намирници се заменат со Омега 3 маслото и антиоксиданси, ќе се заштити мембраната на клетките на кожата со што ќе се овозможи хидратација. Со оваа диета се губат подочниците, а тенот добива убав сјај.

Тридневната диета вклучува: лосос, зрнасто овошје и мешункасти плодови. Треба да се’ пие многу течности, особено вода, за детоксикација и подобро варење на храната. 

Dr. Viton – Omega 3 можете да го нарачате онлајн ➡️
https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-omega3/

Dr. Viton – Omega 3 може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)