Биди Попај за твојата Олива! Фати се за Трибулус и Олива ќе се фати за тебе!

Сила – Виталност – Издржливост

Дали Попај навистина јадел спанаќ или редовно земал Трибулус можеби никогаш нема да дознаеш…Но тоа и не е толку важно, затоа што доволно е да знаеш дека:

  • Трибулус помага за зголемување на мускулната маса
  • Трибулус помага за зголемување на твојата машкост
  • Трибулус дава енергија и ја зголемува физичката издржливост
  • Трибулус го намалува воспалението и оксидативната штета во мускулите
  • Трибулус допринесува за нормално репродуктивно здравје
  • Трибулус обезбедува добро расположение и поголемо задоволство

Трибулус терестрис е билка која  одамна се користи во традиционалната медицина во различни делови од Светот.  Се употребува за решавање на различни здравствени проблеми, но најчесто за oдржување на машкото и репродуктивното здравје, за зголемување на виталноста и силата.

Интересно е што оваа билка била во центарот на вниманието на летните Олимписки игри во Атланта, во 1996та година.  Оваа година бугарските атлети кои освоиле медали заслугата за големиот успех ја препишале токму на употребата на Трибулус!

Професионалните спортисти и дигачи на тегови го користеле екстрактот , за да го зголемат создавањето на лутеинизирачкиот хормон и да ја зголемат мускулната маса. 

Подоцна со научни студии било потврдено дека екстрактот од Трибулус може да го подобри создавањето на тестостеронот кај здравите мажи и дека неговото дејство се должи на високата содржина на сапонини, а особено на  протодиосцин.

Висококвалитетниот додаток во исхраната Dr.Viton – Tribulus доаѓа во пакување од 30 таблети и истиот  можеш да го набавиш многу лесно!

Dr. Viton Tribulus можеш да го набавиш и во аптекитe на: Еурофарм, Виола, Галениум, Бети, во сите други подобро снабдени аптеки, како и во ДМ-дрогериите и Cosmo – Тинекс!

Нарачај го веднаш онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-tribulus/ или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton Tribulus  ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!