Бидете заводливи за најроматичната вечер во годината, Св. Валентин

Адријана Лима, Кендис Свонепул и Бехати Принслу се главните актерки во новата колекција на долна облека на познатата марка Викторија сикрет.

lima 1

Колекцијата е посветена на Денот на вљубените, Свети Валентин, а кампањата освен со прекрасните девојки е разубавена со срценца и аморови стрели.

lima 2

lima 4

Сосема очекувано се е во знакот на црвената и нежно розовата боја, а за оние кои не се баш толку по романтиката тука се моделите во класична црна боја со многу тантела.

lima 5

lima 6

lima 8

lima 7