Ако стареете и почнувате да се дебелеете…


Како возраста се зголемува така и метаболизмот се успорува и масните наслаги се повеќе „лепат“ на твоето тело

Ако годините се зголемуваат не значи дека и килограмите треба да натежнат на вагата!

Nature Essential – Гарсинија Камбоџа е тука да се спротивстави на овој процес.

Екстрактот од Гарсинија Камбоџа ги спречува калориите да се задржуваат како масти. Одредени ензими го забавуваат метаболизмот, кога телото станува „мрзливо” и складира масти.

Екстрактот од Гарсинија Камбоџа го блокира производството на овие ензими, па наместо маснотии, тие калории се претвораат во гликоген, што е неопходно за градење мускули. Физичкиот изглед сосема се менува и тука се раѓа мотивацијата за поздрав живот.

Кога ќе почнете да губите телесна тежина, тоа е голема промена за телото, а многу луѓе искусуваат замор и мускулна слабост. Екстрактот од Garcinia Cambogia може да помогне во борбата против ова, со тоа што ја зголемува енергијата и може да ги надмине моментите на исцрпеност.

  • Го намалува апетитот
  • Го спречува складирањето и создавањето на масти
  • Согорува калории
  • Топи килограми
  • Го зголемува нивото на серотонин
  • Го зголемува нивото на енергија
  • 100% природно решение за намалување на тежината

Nature Essential – Гарсинија Камбоџа го има во аптеките на Еурофарм, Виола, Бети, Галениум, Плус Фарма и во сите подобро снабдени аптеки, а достапен е и во дрогериите на Cosmo и dm.

Нарачај го веднаш од удобноста на твојот дом или работа, на телефонскиот број: 02 3218 821 (секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот)

или онлајн на:  https://alfalab.mk/proizvodi/nature-essential-garcinia-cambogia/
Нарачај сега и Nature Essential – Гарсинија Камбоџа ќе го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!