Зошто е важно да ја стопираш болката пред да се разгори?

Сигурно ти се случило барем еднаш да кажеш дека “се те боли“. Чувствуваш болка во мускулите, која е тапа или пулсирачка, со повремено интензивирање во текот на денот, проследно со вкочанетост. Ти се јавува или болка во грбот, кичмата, а нозете ти се тешки и уморни, а некогаш и како рацете да не се твои.  Едноставно се чувствуваш “скршено“.

Третирањето на ваквите болки со конвенционални лекови е само привидно решение, кое ја намалува болката, но не делува на проблемот. Ова маскирано третирање, подоцна дава последични симптоми: намалено расположение, хроничен замор, пореметено ноќно спиење, главоболка…

Сакаш денот да ти помине без никакви болки, замор и полн со енергија?

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Се што ти треба е зафатено болно место да го намачкаш со Dr.Viton – MOVENS крема, лесно да ја втриеш и да почекаш неколку минути. БОЛКАТА ЌЕ ЈА СНЕМА!

Тајната е во пчелиниот отров (АПИТОКСИН) во Dr.Viton – MOVENS кремата, докажана природна состојка која директно влијае на болките во коските и зглобовите, но истовремено:

  • Има изразено противвоспалителен ефект
  • Ја подобрува циркулацијата и микроциркулацијата во ткивата и органите
  • Ја подобрува и забрзува регенерацијата на ткивата
  • Ги намалува болките во мускулите и лигманетите

Пчелиниот оторв прецизно избалансиран во Dr.Viton – MOVENS кремата, овозможува транспорт на активните компоненти до најдлабоките слоеви на кожата со што постигнува константен и долготраен ефект на позитивно делување.

ПЧЕЛИНИОТ ОТРОВ  е спој на повеќе протеини и аминокиселини кои на организмот делуваат противвоспалително и има изразено аналгетско делување што го прават средство за примена кај различни болни синдроми.

Dr.Viton – MOVENS кремата, ги олеснува хроничните болки во грбот и нозете, корисна е во третирање на болни и воспалени зглобови (што погодува за олеснување при артритис) и болки во нервите (невралгија).

Не чекај СТАВИ И КРАЈ НА БОЛКАТА …
Нарачај веднаш на телефонкиот број (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 15:30 часот.

или нарачајте онлајн: 

https://alfalab.mk/proizvodi/movens-krema/
(Достава до домашна адреса со брза пошта)

Dr. Viton – Movens кремата можеш да ja набавиш во Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на dm и во сите подобро снабдени аптеки.