Зголемена концентрација со Dr. Viton Magnezan Neuro

Некогаш е многу тешко да се остане сконцентриран, дури и кога тоа е многу потребно. Губењето концентрација може да ви се случи во различни ситуации, на пример додека слушате некакво предавање на факултет или на работа, кога зборовите што ги слушате веднаш ви се лизгаат од сеќавањата и не паметите многу од она што сте го чуле.

Може да изгубите концентрација додека читате или учите нешто важно. Сигурно ви се има случено да останете со часови над книга, а на крај да покажете слаби резултати.

Причини за губење на концентрацијата:

  • Неподготвеност за учење;
  • Кога материјалот е тешко сфатлив;
  • Ви недостига интерес за она што го учите или читате;
  • Немате точна и прецизна цел што сакате да постигнете;
  • Има преголема врева или бучава околу вас;
  • Имате премногу обврски;
  • Емоционални проблеми;
  • Премореност;
  • Страв од неуспех;

Dr. Viton Magnezan Neuro

Ова е суштински коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданти, аминокиселини и гинко билоба придонесува за правилно функционирање на мозокот, нервниот систем и стимулатори на добро расположение и благосостојба.

Моќен коктел кој ја поттикнува правилната работа на мозокот што придонесува за подобра концентрација и меморија. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставиме хармонија и рамнотежа на сите сетила.

Dr. Viton – Magnezan Neuro можете да го нарачате онлајн:
https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton – Magnezan Neuro може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)